CMP za založnike v Švici

Izpolnite Googlove zahteve in zagotovite svoj dohodek

 • Googlov partner in Googlov certificiran CMP
 • Popolna integracija z Google Consent Mode v2
 • Popolna podpora za IAB TCF 2.2
 • Ustreza zahtevam FADP Switzerland, GDPR, CCPA, PIPEDA in drugih predpisov
 • Podpira +30 jezikov s prilagodljivim uporabniškim vmesnikom
 • Funkcija testiranja A/B za izboljšanje stopnje sprejemljivosti
 • Zajamčeno varno shranjevanje le na strežnikih EU

Zagotovite svojo skladnost z Googlovimi standardi pred prihajajočim rokom za uvedbo julija 2024 .

Kaj morajo storiti založniki v Švici?

Ta zahteva velja za vse digitalne platforme, vključno s spletnimi mesti in aplikacijami, ki za monetizacijo uporabljajo Google AdSense, Google Ad Manager ali Google AdMob. Po roku julija 2024 bodo lahko samo platforme, ki imajo integrirano Googlovo certificirano platformo za upravljanje soglasja (CMP), ki podpira IAB TCF prikazovale prilagojene oglase. Platforme, ki ne upoštevajo teh smernic, ne bodo mogle oglaševati brez CMP, ki ga je odobril Google in je skladen z IAB TCF .

Nove zahteve skladnosti za založnike v Švici

Prenesite svoj brezplačen povzetek zdaj!

Googlov certificirani partner

Kako lahko CMP Consentmanager izboljša skladnost vašega podjetja?

Platforma za upravljanje privolitve (CMP), certificirana s strani Googla, ponuja vrsto orodij za skladnost, kot so pasice za soglasje za piškotke, soglasje za mobilne aplikacije, programska oprema za prijavo nepravilnosti in drugo. Njegova glavna naloga je pomagati podjetjem pri spoštovanju ključnih svetovnih predpisov o varstvu podatkov. Consentmanager je zlasti tesno sodeloval z Googlom, da bi izpolnil najnovejše zahteve Consent Mode različice 2 in zagotovil zanesljivo podporo Consent Mode za svoje stranke. consentmanager ima močan položaj v EU in zagotavlja celovito podporo oglaševalcem in založnikom pri optimizaciji njihovih oglaševalskih kampanj.

consentmanager CMP je na voljo v več kot 30 jezikih in je namenjen široki publiki, vključno z založniki, oglaševalci, marketinškimi agencijami, tržniki in platformami za e-trgovino. Obsežne funkcije vključujejo prilagodljive pasice za soglasje, analitiko v realnem času, vgrajen pajek in orodja za povečanje stopnje soglasja za piškotke. Z uporabo testiranja A/B in optimizacije strojnega učenja stranke programa consentmanager pogosto dosežejo izboljšanje stopenj privolitve do 15 %.

Novi zvezni zakon o varstvu podatkov ( nFADP )

 • Vsi založniki v Švici morajo prav tako zagotoviti, da spoštujejo švicarski zvezni zakon o varstvu podatkov ( FADP ). Kot stranka ConsentManager ste lahko prepričani, da ste že skladni z FADP . Skladnost FADP preprosto aktivirate z enim klikom na nadzorni plošči.
 • Nov zvezni zakon o varstvu podatkov ( nFADP ) je začel veljati 1. septembra 2023 in je namenjen podjetjem, ki delujejo na švicarskem trgu. Prenovljeni FADP prinaša številne obveznosti in operativne spremembe za podjetja. Ti vključujejo pozive k večji preglednosti pri obdelavi podatkov, razširjene pravice za prizadete v zvezi z njihovimi osebnimi podatki in strožje zahteve glede privolitve.
 • nFADP poudarja pomen varstva podatkov s tehnološko zasnovo in privzetim varstvom podatkov, tako da od podjetij zahteva, da varovanje podatkov vključijo v svoje projekte in v svoje celotne operativne postopke že od samega začetka.
 • Skladnost z FADP ni le zakonska zahteva, ampak tudi strateška prednost za podjetja v Švici. Dokazilo o skladnosti s švicarsko FADP lahko poveča zaupanje potrošnikov in zagotovi boljšo interakcijo z mednarodnimi partnerji, ki jim je varstvo podatkov prednostna naloga. Ker se švicarska zakonodaja o varstvu podatkov nenehno razvija, je razumevanje in izvajanje določb novega FADP ključnega pomena za podjetja, ki želijo učinkovito obvladovati zapletenost varstva podatkov v Švici.

Pomagali smo že več kot 25.000 spletnim mestom uskladiti z GDPR, TTDSG in e-zasebnostjo

Naše stranke vključujejo nekaj največjih spletnih mest in najbolj znanih blagovnih znamk na svetu.

… in še veliko več.