Generator pravilnika o zasebnosti

Ustvari z enim klikom

Za spletna mesta in aplikacije, združljiv s široko paleto naprav in operacijskih sistemov.

  • Za GDPR in FADP (Švica)
  • Na voljo v 8 jezikih
  • Enostavna integracija z lepljenjem kode na vaše spletno mesto
  • Samoposodabljajoč se “živ” dokument
  • Brezhibno integriran s pasico za piškotke consentmanager
Datenschutzerklärung Generator consentmanager

Izjava o varstvu podatkov je obvezna

Zakoni o varstvu podatkov, kot sta GDPR in Zvezni zakon o varstvu podatkov ( FADP ) v Švici zahtevajo, da spletna mesta zagotovijo politiko zasebnosti za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov. Z izjavo o varstvu podatkov svojim strankam zagotovite, da se njihovi podatki zbirajo zakonito.

Politika zasebnosti je pisna izjava, ki vsebuje informacije o tem, kako vaše spletno mesto zbira, obdeluje in shranjuje osebne podatke svojih uporabnikov.

Hitro in enostavno: ustvarite opozorilno izjavo o varstvu podatkov

Če ste kupili paket za agencijo ali podjetje , lahko dostopate do našega generatorja pravilnika o zasebnosti s svoje nadzorne plošče in v samo nekaj minutah ustvarite zakonsko skladen pravilnik o zasebnosti. Za uporabnike našega osnovnega paketa ali višjega lahko prilagodljivo uporabljate generator izjave o varstvu podatkov kot dodatek pod menijem> račun> Dodajte dodatke .

Funkcije generatorja pravilnika o zasebnosti ConsentManager

Večjezična podpora

Ustvarite pravilnike o zasebnosti v do 32 različnih jezikih.

Samodejna skladnost z GDPR in drugimi zakoni

Ustvarite izjave o varstvu podatkov, ki izpolnjujejo zahteve GDPR ali FADP /LPD.

Integracija s skupnimi platformami

Združljivo s Shopify, Hubspot, WordPress, Piwik in drugimi priljubljenimi platformami in orodji.

Uporabniku prijazen vmesnik

Intuitiven vmesnik, ki je enostaven za uporabo tudi za netehnične ljudi.

Redne posodobitve

Samodejne posodobitve naše interne skupine pravnih strokovnjakov ob spremembi zakonodaje o varstvu podatkov.

Enostavno vstavljanje

S kopiranjem in lepljenjem kode lahko preprosto vdelate sistem v nogo ali druga področja vašega spletnega mesta.

Takojšnji predogled

Oglejte si pravilnik o zasebnosti pred in po objavi.

Zanesljiva podpora strankam

24/7 podpora strankam za odgovore na vprašanja in pomoč pri težavah.

Integracija vaših splošnih pogojev in pravnega obvestila

To zagotavlja, da so vse vaše poslovne prakse v celoti pravno zaščitene

Preprosta vdelava v treh korakih: Evo kako

V razdelku za vdelavo vašega CMP lahko dokončate zadnje korake za dodajanje svojega pravilnika o zasebnosti v samo treh preprostih klikih.

 

  1. Najprej določite svoje nastavitve tako, da izberete želeno obliko in jezik za ustvarjanje kode pravilnika o zasebnosti.

2. Nato kopirajte in prilepite kodo v nogo svojega spletnega mesta.

3. Oglejte si svojo politiko zasebnosti na nadzorni plošči programa Consentmanager, da zagotovite, da koda po namestitvi deluje pravilno in je v celoti prilagojena zasnovi in ​​postavitvi vašega spletnega mesta.

✅ So že končane!

Posnetek zaslona pravilnika o zasebnosti, ki ga je ustvaril consentmanager

Generator vam ponuja več možnosti integracije ter povezavo do vaših splošnih pogojev ali vašega pravnega obvestila . To pomeni, da so zaščitena vsa področja vašega poslovanja. Preprosto pojdite na svoj CMP v novem vmesniku in izberite Meni> CMP> Politika zasebnosti.

Nadzorna plošča generatorja pravilnika o zasebnosti

Zahtevajo zakoni o varstvu podatkov

Generator politike zasebnosti consentmanager ponuja prilagojen pristop k ustvarjanju vaše politike zasebnosti, ki ustreza edinstvenim potrebam vašega podjetja. Naše orodje ponuja prilagodljivost pri izbiri pravnega okvira. GDPR , zlasti člena 13 in 14 , določa, katere informacije mora vsebovati politika zasebnosti. Prav tako švicarski zvezni zakon o varstvu podatkov ( FADP ) , zlasti člen 19 , zahteva, da so uporabniki ustrezno obveščeni o zbiranju in obdelavi njihovih osebnih podatkov. Z našim generatorjem lahko zagotovite, da vaša izjava o varstvu podatkov ali obvestilo o varstvu podatkov izpolnjuje te zahteve.

Politika zasebnosti za spletna mesta, mobilne aplikacije, e-trgovino, Facebook in drugo

Naš generator je primeren za podjetja v vseh panogah in ponuja preprost in učinkovit način za uskladitev vašega spletnega mesta, strani Shopify ali WordPress z GDPR. Vodite e-trgovino , upravljate Facebook stran ali razvijate aplikacijo – naše orodje za vas ustvari prilagojeno izjavo o varstvu podatkov.

Kontrolni seznam: Kaj mora vsebovati izjava o varstvu podatkov?

Če vaše spletno mesto ali aplikacija zbira osebne podatke neposredno od uporabnikov, mora vaš pravilnik o zasebnosti med drugim vključevati naslednje informacije:

  1. Informacije o podjetju
    • Ime in kontaktni podatki vašega podjetja
    • Informacije o vašem predstavniku
    • Kontaktni podatki pooblaščene osebe za varstvo podatkov
  2. Nameni obdelave
    • Jasen namen obdelave podatkov na podlagi veljavne zakonodaje
    • Opišite morebitne zakonite interese, za katere si prizadeva vaša organizacija ali tretje osebe
  3. Prejemnik podatkov
    • Razkritje prejemnikov osebnih podatkov
    • Podrobnosti o prenosu informacij v tretje države, vključno z uporabljenimi varnostnimi ukrepi
  4. Shranjevanje podatkov
    • Obdobje hrambe podatkov oziroma merila za določitev tega obdobja
  5. Pravice prizadetih oseb
    • Priznavanje pravic posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki
    • Možnost preklica soglasja kadarkoli
    • Pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu
    • Razumevanje posledic neposredovanja podatkov, kadar to zahteva zakon ali pogodba
  6. Avtomatizirano odločanje
    • Informacije o uporabi avtomatiziranih sistemov odločanja, vključno s profiliranjem
    • Razlaga nastavitev, funkcij in učinkov takih sistemov

Z generatorjem izjave o varstvu podatkov Consentmanager lahko izpolnite vsa zgornja potrditvena polja z le nekaj kliki miške.

Pomagali smo že več kot 25.000 spletnim mestom uskladiti z GDPR, TTDSG in e-zasebnostjo

Naše stranke vključujejo nekaj največjih spletnih mest in najbolj znanih blagovnih znamk na svetu.

… in še veliko več.

Pogosto zastavljena vprašanja

Niste prepričani, ali potrebujete CMP?

Da bi vam pomagali pri stvareh, kot so GDPR, CMP in privolitev, smo tukaj zbrali najpogostejša vprašanja.

Če želite za svoje spletno mesto ustvariti pravilnik o zasebnosti, ki je skladen z glavnimi predpisi o varstvu podatkov, kot sta GDPR za EU in CCPA ali VCDPA v ZDA, morate zagotoviti, da vsebuje nekaj ključnih komponent. Če niste prepričani o dejavnostih obdelave podatkov na vašem spletnem mestu in potrebujete pregled nad piškotki, ki se že uporabljajo na vašem spletnem mestu, da bi vedeli, kateri morajo biti navedeni v vaši politiki, jih lahko preverite z brezplačnim preverjanjem skladnosti s piškotki .

Vaša politika zasebnosti mora najprej vsebovati seznam vseh vrst osebnih podatkov, ki jih zbira vaše podjetje. To lahko vključuje vse, kar je mogoče uporabiti za identifikacijo posameznika, kot so imena, naslovi, e-poštni naslovi, informacije o plačilu, biometrični podatki in drugo. Nato je potrebna jasna razlaga o uporabi osebnih podatkov, zbranih od vaših uporabnikov. To vključuje na primer trženjske namene, izboljšanje lastnih storitev, ustvarjanje profilov, ciljano oglaševanje ali posredovanje podatkov tretjim osebam. Če želite osebne podatke posredovati tretjim osebam ali čezmejno, morate to tudi jasno navesti v izjavi o varstvu podatkov. Informirajte svoje uporabnike o njihovih pravicah. Svoje uporabnike obveščajte o vseh posodobitvah ali spremembah vaše politike zasebnosti. To pomeni, da boste morali zagotoviti, da je vaša politika zasebnosti posodobljena, v nekaterih primerih pa boste morali ponovno pridobiti soglasje uporabnika. Nazadnje morate zagotoviti, da je vaš pravilnik o zasebnosti vedno enostavno najti na vašem spletnem mestu.

Da, Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR) zahteva, da spletna mesta zagotovijo pomembne informacije v obliki pravilnika o zasebnosti ali obvestila, zlasti glede zbiranja, prenosa ali obdelave osebnih podatkov uporabnikov v EU. Za več informacij glejte 13. in 14. člen Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Uporaba splošnega pravilnika o zasebnosti na vašem spletnem mestu je možna, vendar na splošno ni priporočljiva. Politike zasebnosti bi morale biti prilagojene posebnim praksam obdelave podatkov v vašem podjetju. To vključuje opredelitev različnih vrst osebnih podatkov, ki jih zbirate, kako jih uporabljate, s kom jih delite in kako jih varujete. Ker imajo različna spletna mesta različne funkcije, splošni pravilnik o zasebnosti morda ne bo izpolnjeval vseh vaših posebnih pravnih potreb, zaradi česar ste lahko izpostavljeni zakonom, kot je Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR) v Evropi, Kalifornijski zakon o zasebnosti potrošnikov (CCPA). ), drugi pa ne izpolnjujejo.

Če vaše spletno mesto ali podjetje obdeluje osebne podatke in nimate politike zasebnosti, kršite zakone o varstvu podatkov, kot je Splošna uredba EU o varstvu podatkov (GDPR). GDPR predvideva globe do 20 milijonov evrov ali do 4 % letnega svetovnega prometa podjetja, kar je večje. Druge države imajo podobne kazni. Poleg tega lahko pomanjkanje transparentnosti pri varovanju podatkov povzroči izgubo zaupanja med uporabniki in strankami ter škodi ugledu podjetja.

Politika zasebnosti sama po sebi nima roka veljavnosti, vendar jo je treba redno pregledovati in posodabljati, tako da še vedno odraža trenutne prakse zbiranja in obdelave podatkov. Če spremenite metode zbiranja ali obdelave podatkov, mora vaša politika zasebnosti odražati te spremembe. Zakoni in predpisi se lahko tudi spremenijo. Vaša izjava o varstvu podatkov mora biti vedno v skladu z veljavnimi zakonskimi zahtevami.

Upoštevajte, da ne moremo nuditi pravnih nasvetov. Nekatere točke tega FAQ se lahko sčasoma spremenijo ali pa jih sodišča različno razlagajo. Zato se vedno posvetujte s svojim odvetnikom!