o nas

Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki s področja prava, marketinga, razvoja izdelkov, založništva in še marsikaj. Skupaj združujemo več sto let delovanja na naših strokovnih področjih.

Izvršni direktorji

img
Jan Winkler

Jan je ustanovitelj in generalni direktor. Že 15 let dela v industriji AdTech za podjetja, kot sta AdTiger ali AdSpirit.

consentmanager GmbH

img
Christofer Linusson

Christofer vodi nemško podružnico v Hamburgu. Digitalno industrijo svojo posebnost imenuje že približno 10 let.

consentmanager GmbH

img
Götz Sielk

Götz se osredotoča na trženje in rast. Je poslovni strokovnjak in že več kot 20 let dela na digitalnih izdelkih za AOL in IMG.

consentmanager GmbH

img
Hanna Melin

Hanna je naš finančni direktor. Več kot 10 let je delala na področju financ in kontrolinga za podjetja, kot je Bombardier Transport.

consentmanager GmbH

img
Falko Berg

Falko je naš tehnični direktor in v našo ekipo prinaša dolgoletne izkušnje iz industrije AdTech.

consentmanager GmbH

img
Olivier Chouraki

Olivier je programski inženir in podjetnik s 15-letnimi izkušnjami v industriji digitalnega oglaševanja.

consentmanager GmbH

Lokacije

ConsentManager je bil prvotno ustanovljen na Švedskem in to je naš sedež. Zaradi dolgoletne prisotnosti na trgu smo postopoma dodajali več hčerinskih družb v posameznih državah. Poleg našega sedeža v Stockholmu (SE) imamo službo za stranke v Hamburgu (DE) in Parizu (FR), kot tudi naše skupine razvijalcev v Berlinu (DE) in Zürichu (CH).

CMP

Niste prepričani, ali potrebujete CMP?

Če niste prepričani, ali potrebujete CMP ali ne, nas kontaktirajte - pomagali vam bomo najti pravo rešitev za vaše podjetje!

Kontakt