Varovanje podatkov

Upoštevajte: ta politika zasebnosti se nanaša SAMO na podatke, ki jih obdelujemo, ko obiščete ali uporabljate našo spletno stran. Izjava o varstvu podatkov NE opisuje obdelave podatkov na spletnih mestih tretjih oseb kot del naše storitve kot ponudnika soglasja. Upoštevajte tudi, da z VSI našimi strankami sklepamo pogodbo o obdelavi naročil (GCU) in zato obdelavo podatkov IZKLJUČNO izvajamo kot izvajalec (»obdelovalec«). Nobenih podatkov na straneh naših strank NE obdelujemo za lastne namene, ampak izključno za in v imenu naših strank.

pregled

Kdo smo mi?

Mi (»consentmanager«) smo švedsko-nemško podjetje, specializirano za zagotavljanje spletnih storitev. Razvijamo in prodajamo istoimensko orodje "consentmanager". To se lahko uporablja za beleženje in upravljanje privolitve obiskovalcev na spletno mesto (pogovorno »pasica s piškotki«).

Kako pridem do consentmanager?

Po pošti: consentmanager AB, Haltegelvägen 1b, 72348 Vasteras, Švedska

Po e-pošti: info@consentmanager.net

Po telefonu: +46703823647 (ni podpore!)

... ali preprosto o našem Kontaktni obrazec.

Kaj se zgodi, ko obiščem vaše spletno mesto?

Če obiščete naše spletno mesto, obdelujemo podatke o vas ali vaši napravi. Več podrobnosti lahko najdete spodaj. Če se strinjate, stavite uporabljamo tudi piškotke in podatke ovrednotimo.

Kaj pa piškotki?

Če se strinjate, lahko mi ali orodja, ki jih uporabljamo, nastavimo piškotke na vaši napravi. Več podrobnosti je na voljo tukaj.

Kaj se zgodi z mojimi podatki?

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam brez vašega soglasja. Z vsemi ponudniki storitev imamo sklenjene tudi dogovore, da vaše podatke zaščitimo na najboljši možni način. Več o tem tukaj.

Kakšne pravice imam?

Imate različne pravice, na primer pravico, da so vaši podatki pravilni, da se po obdelavi izbrišejo ali da se obdelajo ali posredujejo samo z vašim soglasjem. Več o pravicah lahko izveste tukaj.

Kako lahko zaščitim svoje podatke?

Trudimo se, da čim bolje zaščitimo vaše podatke. Poleg tega imate možnost, da obdelavi kadar koli ugovarjate. Za več informacij glejte tukaj.

Splošne informacije o obdelavi vaših podatkov

Mi (»consentmanager«) smo vas zakonsko dolžni obveščati o obdelavi vaših osebnih podatkov (v nadaljevanju »podatki«), ko uporabljate našo spletno stran. Varovanje vaših osebnih podatkov jemljemo zelo resno. To obvestilo o varstvu podatkov vas obvešča o podrobnostih obdelave vaših podatkov in vaših zakonskih pravicah v zvezi s tem. Za izraze, kot sta "osebni podatki" ali "obdelava", so odločilne pravne opredelitve iz 4. člena DSGVO. Pridržujemo si pravico do prilagoditve izjave o varstvu podatkov z veljavnostjo za prihodnost, zlasti v primeru nadaljnjega razvoja spletne strani, uporabe novih tehnologij ali sprememb pravne podlage ali ustrezne sodne prakse. Priporočamo vam, da občasno pregledate politiko zasebnosti in shranite izpis ali kopijo za svojo evidenco.

Obseg

Izjava o varstvu podatkov velja za vse strani consentmanager, kot so consentmanager.si, consentmanager.net, consentmanager.fr itd. Ne velja za nobeno povezano spletno mesto ali internetno prisotnost drugih ponudnikov.

Odgovoren

Za obdelavo osebnih podatkov v okviru te izjave o varstvu podatkov je odgovoren:

vodja soglasja AB
Haltegelvägen 1b
72348 Vasteras
Švedska

Telefon: +46703823647 (ni podpore!)

Elektronski naslov: info@consentmanager.net

Vprašanja o varstvu podatkov

Če imate kakršna koli vprašanja o varstvu podatkov v zvezi z našim podjetjem ali našo spletno stranjo, se lahko obrnete na našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov:

Odvetnik in pooblaščena oseba za varstvo podatkov
Peter Hense

Poštni naslov:

Uradna oseba za varstvo podatkov
c/o consentmanager AB
Haltegelvägen 1b
72348 Vasteras
Švedska

Kontaktirajte preko šifriranega spletnega obrazca:

Obrnite se na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov

varnost

Sprejeli smo celovite tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, zlorabo, izgubo in drugimi zunanjimi motnjami. V ta namen redno pregledujemo naše varnostne ukrepe in jih prilagajamo najsodobnejšim.

Vaše pravice

V zvezi z vašimi osebnimi podatki imate naslednje pravice, ki jih lahko uveljavljate zoper nas:

  • Pravica do informacij: Zahtevate lahko informacije v skladu s členom 15 GDPR o vaših osebnih podatkih, ki jih obdelujemo.
  • Pravica do popravka: Če podatki v zvezi z vami niso (ali niso več) pravilni, lahko zahtevate popravek v skladu s 16. členom GDPR. Če so vaši podatki nepopolni, lahko zahtevate izpolnitev.
  • Pravica do izbrisa: Zahtevate lahko izbris vaših osebnih podatkov v skladu s členom 17 GDPR.
  • Pravica do omejitve obdelave: V skladu z 18. členom GDPR imate pravico zahtevati omejitev vaših osebnih podatkov.
  • Pravica do ugovora obdelavi: Iz razlogov, ki izhajajo iz vaše posebne situacije, imate pravico, da kadar koli ugovarjate obdelavi vaših osebnih podatkov, ki temelji na členu 6(1) stavka 1, točka e) ali točka f) GDPR, v skladu z člen 21(1) GDPR za vložitev ugovora. V tem primeru vaših podatkov ne bomo naprej obdelovali, razen če lahko dokažemo prepričljive legitimne razloge za obdelavo, ki prevladajo nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami, in če obdelava služi uveljavljanju in izvajanju ali obrambi pred pravnimi zahtevki (1. odst. 21. člena GDPR). Poleg tega imate v skladu z 21. odstavkom 21. GDPR pravico, da kadar koli ugovarjate obdelavi osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, za namene neposrednega oglaševanja; to velja tudi za vsako profiliranje, če je povezano s takšnim neposrednim oglaševanjem. Opozarjamo vas na pravico do ugovora v tej izjavi o varstvu podatkov v zvezi z ustrezno obdelavo.
  • Pravica do preklica privolitve: Če ste dali privolitev za obdelavo, imate pravico do preklica v skladu s 7. odstavkom 3. DSGVO.
  • Pravica do prenosljivosti podatkov: Imate pravico do prejemanja osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali v strukturirani, običajni in strojno berljivi obliki ("prenosljivost podatkov") in pravico do posredovanja teh podatkov drugi odgovorni osebi, če je izpolnjena zahteva iz 20. 1. odstavek, točka a, b GDPR (20. člen GDPR).

Svoje pravice lahko uveljavljate tako, da nam sporočite kontaktne podatke v razdelku »Odgovorni« ali pooblaščeno osebo za varstvo podatkov, ki smo jo imenovali.

Če menite, da obdelava vaših osebnih podatkov krši zakonodajo o varstvu podatkov, imate v skladu s členom 77 GDPR tudi pravico, da se pritožite pri nadzornem organu za varstvo podatkov po vaši izbiri. Sem spada tudi nadzorni organ za varstvo podatkov, pristojen za odgovorno osebo:
Datainspektionen, Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, Švedska, imy@imy.se.

uporabo naše spletne strani

Načeloma lahko naše spletno mesto uporabljate izključno v informativne namene, ne da bi razkrili svojo identiteto. Ko na ta način dostopate do posameznih strani spletnega mesta, se našemu ponudniku spletnega prostora posredujejo le podatki o dostopu, da vam je spletna stran lahko prikazana. Tukaj se obdelujejo naslednji podatki:

  • vrsta brskalnika/različica brskalnika,
  • uporabljen operacijski sistem,
  • jezik in različico programske opreme brskalnika,
  • datum in čas dostopa,
  • ime gostitelja končne naprave za dostop,
  • IP naslov,
  • Vsebina zahteve (posebno spletno mesto),
  • status dostopa/koda stanja HTTP,
  • spletne strani, do katerih se dostopa prek spletne strani,
  • URL napotitelja (predhodno obiskano spletno mesto),
  • Obvestilo, ali je bil klic uspešen
  • količina prenesenih podatkov,
  • Razlika v časovnem pasu glede na GMT.

Začasna obdelava teh podatkov je potrebna za tehnično omogočanje obiska spletne strani in dostave spletne strani na vašo končno napravo. Podatki o dostopu se ne uporabljajo za identifikacijo posameznih uporabnikov in niso združeni z drugimi viri podatkov. Pravna podlaga za obdelavo je člen 6(1) stavek 1, točka f) GDPR. Naši zakoniti interesi so v zagotavljanju funkcionalnosti spletne strani ter celovitosti in varnosti spletne strani. Dostopni podatki bodo izbrisani takoj, ko ne bodo več potrebni za dosego namena njihove obdelave. V primeru zbiranja podatkov za zagotavljanje spletne strani je običajno tako, ko končate obisk spletne strani.

Obdelavi lahko ugovarjate. Imate pravico do ugovora iz razlogov, ki izhajajo iz vaše posebne situacije. Svoj ugovor nam lahko pošljete s kontaktnimi podatki, navedenimi v razdelku »Odgovorni«.

sledenje

Poleg omenjenih dostopnih podatkov se pri uporabi spletnega mesta uporabljajo tako imenovani piškotki, piksli, prstni odtis brskalnika ali druge tehnologije sledenja. Piškotki so majhni podatkovni paketi z zaporedjem številk, ki so shranjeni lokalno v predpomnilniku ali trdem disku uporabljenega brskalnika. Piksli so slike z eno slikovno piko, ki so ustvarjene neprozorne ali v barvi ozadja spletnega mesta in zato uporabniku niso vidne. Piksel zbira tudi informacije o vašem vedenju uporabnikov na spletnem mestu. Tehnologije prstnih odtisov ustvarijo edinstven prstni odtis na podlagi nastavitev brskalnika in tako identificirajo posamezni brskalnik. Z uporabo skripta, ki ga vsak internetni brskalnik zažene samodejno, se lahko včasih zbirajo informacije, kot so ločljivost zaslona, uporabljene pisave, operacijski sistem, podatki o strojni opremi in integrirani vtičniki brskalnika, ki lahko v svoji specifični kombinaciji na koncu omogočijo sledenje do določenega uporabnika. Sledilne tehnologije so namenjene temu, da je naše spletno mesto uporabniku prijazno. Uporaba tehnologij sledenja je lahko tehnično potrebna ali za druge namene (npr. analiza/ocena uporabe spletnega mesta).

Tehnično potrebni elementi

Nekateri elementi našega spletnega mesta zahtevajo, da je klicni brskalnik mogoče prepoznati tudi po spremembi strani. V tehnično potrebnih elementih, kot so zlasti piškotki ali podobni načini dostopa do terminalskih naprav, se obdelujejo naslednji podatki z namenom izvajanja ali omogočanja elektronske komunikacije in zagotavljanja storitve informacijske družbe, ki jo zahteva uporabnik:

  • jezikovne nastavitve,
  • nastavitve pisave,
  • Podatki za prijavo (npr. za naše portale za stranke)
  • Analiza uporabe spletnega mesta (npr. z namenom zagotavljanja potrebnih virov strojne opreme)

Uporabniški podatki, zbrani s tehnično potrebnimi elementi, se ne obdelujejo za ustvarjanje uporabniških profilov. Uporabljamo tudi tako imenovane "sejne piškotke", ki shranijo ID seje, s katerim se lahko skupni seji dodelijo različne zahteve vašega brskalnika. "Piškotki seje" so potrebni za uporabo spletne strani. Zlasti ga lahko uporabimo za prepoznavanje uporabljene končne naprave, ko se vrnete na spletno mesto. Ta piškotek uporabljamo, da vas prepoznamo ob naslednjih obiskih spletnega mesta, če imate račun pri nas; sicer se boste morali vsakič znova prijaviti. Pravna podlaga za to obdelavo je člen 6(1) stavek 1, točka f) GDPR. Naš zakoniti interes za obdelavo je zagotoviti omenjene posebne funkcionalnosti in s tem narediti uporabo spletne strani privlačnejšo in učinkovitejšo. "Piškotki seje" se izbrišejo takoj, ko se odjavite ali, odvisno od tega, kateri brskalnik uporabljate in katere nastavitve brskalnika ste naredili, ko brskalnik zaprete.

Obdelavi lahko ugovarjate. Imate pravico do ugovora iz razlogov, ki izhajajo iz vaše posebne situacije. Svoj ugovor nam lahko pošljete s kontaktnimi podatki, navedenimi v razdelku »Odgovorni«.

Tehnično nepotrebno sledenje

Na spletnem mestu uporabljamo tudi piškotke, piksle, prstne odtise brskalnika in druge sledilne tehnologije, da omogočimo analizo vedenja uporabnikov pri brskanju. Na primer, naslednji podatki se shranjujejo in obdelujejo:

  • Pogostost ogledov strani
  • Uporaba funkcij spletnega mesta (npr. registracija)

Pravna podlaga za to obdelavo je vaše soglasje v skladu s členom 6, odstavek 1, točka 1, črka a) GDPR. Tehnično nepotrebni piškotki, slikovni piki in druge tehnologije sledenja se samodejno izbrišejo po določenem obdobju, ki se lahko razlikuje glede na način sledenja. V kolikor v naše spletno mesto integriramo piškotke ali slikovne pike tretjih oseb in podobne tehnologije sledenja, vas bomo na to posebej opozorili spodaj.

Svojo privolitev za obdelavo ustreznega ponudnika lahko kadar koli prekličete tako, da prek ikone v spodnjem levem kotu spletnega mesta pokličete orodje za privolitev in počistite potrditveno polje pod »Napredne nastavitve«. Zakonitost obdelave ostane nespremenjena, dokler se ne izvede preklic.

consentmanager platforma za upravljanje privolitve

Da bi zahtevali soglasje za obdelavo podatkov o vaši končni napravi in osebnih podatkov z uporabo piškotkov ali drugih tehnologij za sledenje na našem spletnem mestu, uporabljamo naše orodje za privolitev »consentmanager«. “consentmanager” vam daje možnost, da privolite ali zavrnete obdelavo podatkov o vaši napravi in osebnih podatkov z uporabo piškotkov ali drugih tehnologij sledenja za namene, navedene v “consentmanager”. Takšni nameni obdelave lahko vključujejo integracijo zunanjih elementov, integracijo pretočne vsebine, statistične analize, merjenje obsega, individualizirana priporočila izdelkov in individualizirano oglaševanje. “consentmanager” lahko uporabite za dajanje ali zavrnitev privolitve za vse namene obdelave ali za dajanje ali zavrnitev privolitve za posamezne namene ali posamezne tretje osebe. Nastavitve, ki ste jih naredili pozneje, lahko tudi spremenite. Namen integracije "consentmanager" je omogočiti uporabnikom našega spletnega mesta, da se odločijo, ali bodo nastavili piškotke in podobne funkcionalnosti, ter jim ponuditi možnost spreminjanja nastavitev, ki so bile že narejene v okviru njihove nadaljnje uporabe našega spletnega mesta. Pri uporabi "consentmanager" obdelujemo osebne podatke in informacije o uporabljenih končnih napravah. Vaši podatki bodo poslani tudi na consentmanager (consentmanager AB, Håltegelvägen 1b, 72348 Västerås, Švedska). Podatki o nastavitvah, ki ste jih naredili, bodo shranjeni tudi na vaši končni napravi. Pravna podlaga za obdelavo je 6. odstavek 1. stavek 1. črka c) GDPR v povezavi s 1. odstavkom 7. člena GDPR, v kolikor obdelava služi izpolnjevanju zakonskih obveznosti zagotavljanja dokazil za podelitev privolitve. Sicer je ustrezna pravna podlaga 6. odstavek 1. stavek 1. črka f) GDPR. Naši zakoniti interesi pri obdelavi so v shranjevanju uporabniških nastavitev in preferenc v zvezi z uporabo piškotkov in ocenjevanje stopnje privolitve. Dvanajst mesecev po izvedbi uporabniških nastavitev boste ponovno pozvani za soglasje. Izvedene uporabniške nastavitve se nato ponovno shranijo za to obdobje, razen če najprej izbrišete podatke o svojih uporabniških nastavitvah v za to predvidenih zmogljivostih končne naprave.

Obdelavi lahko ugovarjate, če obdelava temelji na členu 6(1) stavka 1, točka f) GDPR. Imate pravico do ugovora iz razlogov, ki izhajajo iz vaše posebne situacije. Svoj ugovor nam lahko pošljete s kontaktnimi podatki, navedenimi v razdelku »Odgovorni«.

Obrnite se na naše podjetje

Ko stopite v stik z našim podjetjem, npr. B. po e-pošti ali preko kontaktnega obrazca na spletnem mestu, bomo osebne podatke, ki jih posredujete (kot so ime in priimek, telefonska številka ali ime Skype), obdelali, da bi odgovorili na vašo zahtevo. Za obdelavo povpraševanja preko kontaktnega obrazca na spletnem mestu je obvezna navedba imena in veljavnega e-poštnega naslova. V trenutku, ko nam je sporočilo poslano, bosta obdelana tudi vaš IP naslov ter datum in čas registracije. Pravna podlaga za obdelavo je 6. odstavek 1. točka 1. točka f) GDPR ali 6. odstavek 1. točka 1. črka b) GDPR, če je kontakt namenjen sklenitvi pogodbe. Če je zahteva namenjena sklenitvi pogodbe, so podatki o vaših podatkih obvezni in obvezni za sklenitev pogodbe. Če podatki niso posredovani, ni mogoče skleniti ali izvajati pogodbe v obliki stika z nami ali obdelave zahteve. Obdelava osebnih podatkov iz maske za vnos služi izključno obdelavi stika. Če se stik vzpostavi po e-pošti, je to tudi nujen zakoniti interes za obdelavo podatkov. Drugi podatki, obdelani med postopkom pošiljanja, služijo preprečevanju zlorabe kontaktnega obrazca in zagotavljanju varnosti naših sistemov informacijske tehnologije. V tem kontekstu se podatki ne posredujejo tretjim osebam. Podatke, ki nastanejo v tem kontekstu, izbrišemo po tem, ko obdelava ni več potrebna – običajno dve leti po koncu komunikacije – ali po potrebi omejimo obdelavo na skladnost z obstoječimi zakonskimi obveznostmi shranjevanja.

Obdelavi lahko ugovarjate. Imate pravico do ugovora iz razlogov, ki izhajajo iz vaše posebne situacije. Svoj ugovor nam lahko pošljete s kontaktnimi podatki, navedenimi v razdelku »Odgovorni«.

Obdelava za pogodbene namene

Vaše osebne podatke obdelujemo, če in v obsegu, v katerem je to potrebno za začetek, utemeljitev, izvedbo in/ali prekinitev pravnega posla z našim podjetjem. Pravna podlaga za to je 6. odstavek 1. stavek 1. črka b) GDPR. Posredovanje vaših podatkov je potrebno za sklenitev pogodbe in ste po pogodbi dolžni dati svoje podatke na voljo. Če vaši podatki niso posredovani, ni mogoče skleniti in/ali izvršiti pogodbe. Po doseženem namenu (npr. obdelava pogodbe) bodo osebni podatki blokirani za nadaljnjo obdelavo ali izbrisani, razen če smo dali vaše soglasje (npr. soglasje za obdelavo e-poštnega naslova za pošiljanje elektronske oglasne pošte), a pogodbeni sporazum, pravno pooblastilo (npr. pooblastilo za pošiljanje direktne pošte) ali na podlagi zakonitih interesov (npr. shranjevanje za uveljavljanje terjatev) so pooblaščeni za nadaljnjo obdelavo.

Vaši osebni podatki bodo posredovani tretjim osebam, če

  • je potrebno za vzpostavitev, izvedbo ali prekinitev pravnih poslov z našim podjetjem (npr. pri posredovanju podatkov ponudniku plačilnih storitev/pomorskemu podjetju za obdelavo pogodbe z vami), (6. odst. 1. S. 1 lit. . b ) GDPR), oz
  • podizvajalec ali pomožni zastopnik, ki ga uporabljamo izključno v okviru zagotavljanja ponudb ali storitev, ki jih potrebujete, zahteva te podatke (če niste izrecno obveščeni drugače, so te pomožne osebe pooblaščene za obdelavo podatkov le v obsegu, v katerem je to potrebno za izvedbo ponudbe ali storitve je potrebno), oz
  • obstaja izvršljiva uradna odredba (6. odst. 1. čl. 1 lit. c) GDPR) ali
  • obstaja izvršljiva sodna odredba (čl. 6 odst. 1 S. 1 lit. c) GDPR), ali
  • k temu smo dolžni po zakonu (čl. 6 odst. 1 S. 1 lit. c) GDPR), oz.
  • obdelava je potrebna za zaščito vitalnih interesov posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, ali druge fizične osebe (čl. 6, 1. odst. 1. lit. d) GDPR), ali
  • je nujen za opravljanje naloge, ki je v javnem interesu ali pri izvrševanju uradnih pooblastil (1. točka e 1. stavka 6. člena) GDPR), ali
  • za razkritje se lahko sklicujemo na naše prevladujoče legitimne interese ali tretjo osebo (člen 6(1) stavek 1 lit. f) GDPR).

Vaši osebni podatki ne bodo posredovani drugim osebam, podjetjem ali organom, razen če ste dali dejansko privolitev za takšen prenos. Pravna podlaga za obdelavo je člen 6, odstavek 1, točka 1, točka a) GDPR. V okviru teh informacij o varstvu podatkov vas napotimo na ustrezne prejemnike v zvezi z ustreznim postopkom obdelave.

račun stranke

Če želite uporabljati storitve consentmanager, morate ustvariti račun stranke z naslednjimi podatki:

  • Ime in priimek,
  • Uporabniško ime,
  • naslov,
  • elektronski naslov in
  • samostojno izbrano geslo.

Poleg tega se vaš IP naslov ter datum in čas registracije obdelujejo ob registraciji. Za registracijo uporabljamo postopek dvojne prijave. Ko vnesete podatke, potrebne za registracijo, boste prejeli e-pošto s povezavo za aktivacijo. Šele ko bo povezava aktivirana s klikom, bo ustvarjen dostop do vašega računa stranke in registracija uspešno zaključena. V primeru kasnejših registracij (prijav) je treba vnesti dostopne podatke (ID uporabnika in geslo), ki ste jih izbrali ob prvi registraciji. Če poslana povezava ni potrjena v 24 urah, jo bomo samodejno izbrisali najkasneje po enem mesecu. V nasprotnem primeru bodo vaši podatki izbrisani takoj, ko ne bodo več potrebni za dosego namena, za katerega so bili obdelani. To velja za podatke, zbrane med postopkom registracije, ko je registracija na spletni strani preklicana ali spremenjena.

V območju za prijavo so vam na voljo naslednje funkcije:

  • uredite podatke svojega profila, 
  • ogled oddanih naročil
  • nastavite in uredite platformo za upravljanje privolitev za svoje spletno mesto.

Če uporabljate prijavno območje na spletnem mestu, npr. B. za urejanje ali ogled podatkov vašega profila obdelujemo tudi osebne podatke, potrebne za sklenitev ali izpolnitev pogodbe, zlasti podatke o naslovu in informacije o načinu plačila. Pravna podlaga za obdelavo je 6. odstavek 1. stavek 1. črka b) GDPR. Posredovanje vaših podatkov je potrebno in obvezno za sklenitev in izvajanje pogodbe. Če vaši podatki niso posredovani, se ne morete niti registrirati niti uporabljati prostora za prijavo, torej ni mogoče skleniti in/ali izvršiti pogodbe. Vaši podatki bodo izbrisani takoj, ko ne bodo več potrebni za namen obdelave. Tako je potem, ko je bil račun stranke izbrisan, razen če smo po zakonu dolžni hraniti podatke. V tem primeru omejimo obdelavo. Zaradi obveznih komercialnih in davčnih predpisov smo dolžni hraniti vaš naslov, podatke o plačilu in naročilu do deset let.

E-poštni marketing

Obstoječe oglaševanje strank

Pridržujemo si pravico do uporabe e-poštnega naslova, ki ste ga navedli v okviru naročila v skladu z zakonskimi določili, da vam med ali po sklenitvi pogodbe pošljemo naslednje vsebine po e-pošti, pod pogojem, da še niste ugovarjali obdelavi vašega e-poštnega naslova:

  • tehnične informacije o integraciji, nastavitvi in konfiguraciji platforme za upravljanje privolitve,
  • nove funkcije platforme za upravljanje privolitev, kot so jeziki, dizajni, ponudniki in izvedba novih zahtev,
  • nove ponudbe za storitve naših izdelkov in storitev,
  • Vabila na dogodke podjetja.

Pravna podlaga za obdelavo je člen 6 (1) stavek 1, točka f) GDPR ali člen 6 (1) stavek 1 lit. Pošta v informativnem dizajnu). Če je obdelava povezana z izvedbo pogodbe, so podrobnosti vaših podatkov potrebne in obvezne za sklenitev in izvedbo pogodbe. Če vaši podatki niso posredovani, ni mogoče skleniti ali izvršiti pogodbe s pošiljanjem informativnih e-poštnih sporočil. V drugih primerih je naš zakoniti interes za omenjeno obdelavo povečanje in optimizacija naših storitev, pošiljanje direktne pošte in zagotavljanje zadovoljstva strank. Vaše podatke izbrišemo, ko končate postopek uporabe, vendar najkasneje tri leta po izteku pogodbe.

Poudarjamo, da lahko prejemu direktne pošte in obdelavi za namen direktne pošte kadar koli ugovarjate, ne da bi pri tem imeli kakršni koli stroški razen stroškov pošiljanja po osnovnih tarifah. Imate splošno pravico do ugovora brez navedbe razlogov (člen 21(2) GDPR). Če želite to narediti, kliknite na povezavo za odjavo v ustreznem e-poštnem sporočilu ali nam pošljite ugovor na kontaktne podatke, navedene v razdelku »Odgovorni«.  

glasilo

Imate možnost, da se na spletni strani naročite na naše e-novice ali v sklopu prijave na katerega od naših dogodkov, s katerimi vas bomo redno obveščali o naslednjih vsebinah:

  • nove funkcije platforme za upravljanje privolitev, kot so jeziki, dizajni, ponudniki in izvedba novih zahtev,
  • nove ponudbe za storitve naših izdelkov in storitev,
  • Vabila na dogodke podjetja.

Za prejemanje novic morate navesti svoje ime ali psevdonim ter veljaven elektronski naslov. E-poštni naslov obdelujemo za namene pošiljanja naših e-novic in dokler ste na e-novice naročeni. Pravna podlaga za obdelavo je vaša privolitev v skladu s členom 6, odstavek 1, stavek 1, črka a) GDPR. 

Svoje soglasje za obdelavo vašega e-poštnega naslova za prejemanje novic lahko kadar koli prekličete, bodisi z neposrednim klikom na povezavo za odjavo v glasilu ali pa nam pošljete sporočilo s pomočjo kontaktnih podatkov, navedenih pod "Odgovorni". To ne vpliva na zakonitost obdelave, ki je potekala na podlagi privolitve do trenutka vašega preklica.

Da bi dokumentirali vašo registracijo na glasilo in preprečili zlorabo vaših osebnih podatkov, se prijavite na naše e-novice v obliki t.i. Postopek dvojne prijave. Po vnosu podatkov, ki so označeni kot obvezni, vam bomo na elektronski naslov, ki ste ga navedli, poslali elektronsko sporočilo, v katerem vas prosimo, da s klikom na povezavo za potrditev izrecno potrdite svojo prijavo na novice. Obdelujemo vaš IP naslov, datum in čas registracije za glasilo ter čas vaše potrditve. Na ta način poskrbimo, da res želite prejemati naše e-novice. Zakonsko smo dolžni dokazati vašo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov v zvezi z registracijo na glasilo (7. odst. 1. DSGVO). Zaradi te zakonske obveznosti obdelava podatkov poteka na podlagi člena 6, odstavek 1, točka 1, črka c) GDPR. Med postopkom registracije niste dolžni posredovati svojih osebnih podatkov. Če pa ne posredujete zahtevanih osebnih podatkov, vaše naročnine morda sploh ne bomo mogli obdelati ali ne v celoti. Če naročnina na novice ne bo potrjena v 24 urah, bomo blokirali posredovane informacije. Po vaši potrditvi bodo vaši podatki obdelani tako dolgo, dokler ste naročeni na novice.

Če se odjavite z uveljavljanjem preklica izjave o privolitvi, obdelujemo vaše podatke, zlasti vaš e-poštni naslov, da zagotovimo, da od nas ne boste prejemali nadaljnjih novic. V ta namen dodamo vaš e-poštni naslov v tako imenovani "črni seznam«, kar vam omogoča, da od nas ne prejemate nadaljnjih novic. Pravna podlaga za obdelavo podatkov je 6. odstavek 1. točka 1. točka c) GDPR, da bi izpolnili našo obveznost zagotavljanja dokazov, sicer pa 6. odstavek 1. točka 1. črka f) GDPR. V tem primeru so naši zakoniti interesi izpolnjevanje naših pravnih obveznosti, da vam zanesljivo ne pošiljamo več glasil.

Obdelavi lahko ugovarjate. Imate pravico do ugovora iz razlogov, ki izhajajo iz vaše posebne situacije. Svoj ugovor nam lahko pošljete s kontaktnimi podatki, navedenimi v razdelku »Odgovorni«.

Poleg tega obdelujemo zgoraj omenjene podatke za Vzpostavitev, izvajanje ali obramba pravnih zahtevkov. Pravna podlaga za obdelavo sta člen 6(1)(c) GDPR in člen 6(1)(f) GDPR. V teh primerih imamo legitimen interes za uveljavljanje ali obrambo pred terjatvami.

Obdelavi lahko ugovarjate. Imate pravico do ugovora iz razlogov, ki izhajajo iz vaše posebne situacije. Svoj ugovor nam lahko pošljete s kontaktnimi podatki, navedenimi v razdelku »Odgovorni«.

Prijave na dogodke

Če se želite prijaviti na dogodek, ki ga organizira naše podjetje, morate navesti naslednje podatke:

  • Ime in priimek,
  • podjetje,
  • elektronski naslov in
  • telefonska številka.

Vaše podatke obdelujemo za prijavo na dogodek in njegovo izvedbo. Pravna podlaga za obdelavo vaših podatkov za udeležbo na dogodkih je 6. odstavek 1. S. 1 lit b) GDPR. Vaši podatki so potrebni in zavezujoči za sklenitev pogodbe. Če podatki niso posredovani, ni mogoče skleniti ali izvajati pogodbe v obliki prijave ali udeležbe na dogodku. Vaše podatke izbrišemo, ko shranjevanje ni več potrebno, ali omejimo obdelavo, če obstajajo zakonske zahteve glede hrambe.

V tem kontekstu bodo vaši podatki poslani podjetju Zoom (Zoom Video Communications Inc., 55 Almaden Blvd. Suite 600, San Jose, CA 95113, ZDA, v nadaljnjem besedilu: "Zoom") za namene registracije na dogodek, pošiljanja dogodka vabila in njeno izvedbo, oddani na dogodek. Če sodelujete v spletnem seminarju consentmanager, »Zoom« obdeluje tudi vaše dostopne podatke, kot je vaš IP naslov, ter vaše slike in zvočne posnetke. Pravna podlaga je 6. odstavek 1. stavek 1. črka f) GDPR. Naši zakoniti interesi so v tehnični oskrbi naših dogodkov. »Zoom« obdeluje tudi vaše podatke v ZDA. Za ZDA ni odločitve o ustreznosti Komisije EU. Z »Zoomom« smo sklenili tako imenovane standardne klavzule o varstvu podatkov, da bi »Zoom« zavezali na ustrezno raven varstva podatkov.

SObdelavi lahko ugovarjate. Imate pravico do ugovora iz razlogov, ki izhajajo iz vaše posebne situacije. Svoj ugovor nam lahko pošljete s kontaktnimi podatki, navedenimi v razdelku »Odgovorni«.

V okviru vaše prijave na enega od naših dogodkov, ki ga izvajamo skupaj s partnerskim podjetjem, se imate možnost prijaviti na naše glasilo in glasilo ustreznega partnerskega podjetja. Partnerska podjetja so navedena v ustreznem obrazcu pred registracijo. V teh primerih posredujemo vaša osebna imena (kot so ime in priimek ter e-naslov) partnerskemu podjetju, ki je podrobneje navedeno v soglasju, za namen pošiljanja glasila. Pravna podlaga je vaše soglasje v skladu s členom 6, odstavek 1, točka 1, točka a) GDPR. Dodatne informacije o obdelavi podatkov v zvezi s pošiljanjem našega glasila najdete v rubriki »E-poštni marketing«. Informacije o obdelavi podatkov s strani posameznega partnerskega podjetja najdete v informacijah o varstvu podatkov našega partnerja.

Svoje soglasje za obdelavo vašega e-poštnega naslova za prejemanje novic lahko prekličete To lahko kadar koli prekličete tako, da kliknete neposredno na povezavo za odjavo v glasilu ali pa nam pošljete sporočilo z uporabo kontaktnih podatkov, navedenih pod "Odgovorni". To ne vpliva na zakonitost obdelave, ki je potekala na podlagi privolitve do trenutka vašega preklica.

Ponudnik plačilnih storitev (PSP)/ponudnik plačilnih storitev 

PayPal 

Na naši spletni strani vam ponujamo plačilo preko »PayPal«. Ponudnik te plačilne storitve je PayPal (Europe) S.à.rl et Cie, SCA, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (v nadaljnjem besedilu: "PayPal"). Za plačilo se morate prijaviti v svoj račun PayPal. Podatke o plačilu, ki jih posredujete PayPal, bo PayPal obdelal za namene obdelave plačil. Dodatne informacije o obdelavi podatkov s strani PayPal najdete tukaj: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full.  

Da bi lahko dodelili vaše plačilo, obdelamo vaš naslov za dostavo/račun, e-poštni naslov in izbrani način plačila. Podatke, ki nastanejo v tem kontekstu, po tem, ko shranjevanje ni več potrebno, izbrišemo ali omejimo obdelavo, če obstajajo zakonske obveznosti shranjevanja. Zaradi obveznih komercialnih in davčnih predpisov smo dolžni hraniti vaš naslov, podatke o plačilu in naročilu do deset let. Dve leti po izteku pogodbe omejimo obdelavo in obdelavo zmanjšamo na skladnost z obstoječimi zakonskimi obveznostmi.  

Pravna podlaga je 6. odstavek 1. stavek 1. črka b) GDPR. Navedba vaših plačilnih podatkov je potrebna in obvezna za sklenitev in izvajanje pogodbe. Če podatki o plačilu niso posredovani, s plačilnim sredstvom »PayPal« ni mogoče skleniti in/ali izvršiti pogodbe.  

Nakup po računu

V primeru "nakupa na račun" si pridržujemo pravico, da vaše podatke, ki jih posredujete ob naročilu, posredujemo zunanjim podjetjem (npr. Verband der Vereine Creditreform eV, Hellersbergstraße 12, D-41460 Neuss) za namene izvajanja kreditni pregled. Pravna podlaga za obdelavo je člen 6(1) stavek 1, točka f) GDPR. Naši legitimni interesi so v preprečevanju goljufij in izogibanju tveganju neplačila, saj za »nakup na račun« plačamo vnaprej.

Podatke, ki nam jih posreduje vaša banka v okviru plačilne transakcije »nakup na račun«, obdelujemo z namenom preverjanja računa. Pravna podlaga za to obdelavo je člen 6(1) stavek 1, točka b) GDPR. Navedba vaših plačilnih podatkov je potrebna in obvezna za sklenitev in izvajanje pogodbe. Če podatki o plačilu niso posredovani, ni mogoče skleniti in/ali izvršiti pogodbe z "nakupom na račun". Podatke, ki nastanejo v tem kontekstu, po tem, ko shranjevanje ni več potrebno, izbrišemo ali omejimo obdelavo, če obstajajo zakonske obveznosti shranjevanja. Zaradi obveznih komercialnih in davčnih predpisov smo dolžni hraniti vaš naslov, podatke o plačilu in naročilu do deset let. Dve leti po izteku pogodbe omejimo obdelavo in obdelavo zmanjšamo na skladnost z obstoječimi zakonskimi obveznostmi.

Obdelavi lahko ugovarjate, če obdelava temelji na pravni podlagi člena 6(1) stavka 1, točka f) GDPR. Imate pravico do ugovora iz razlogov, ki izhajajo iz vaše posebne situacije. Svoj ugovor nam lahko pošljete s kontaktnimi podatki, navedenimi v razdelku »Odgovorni«.

črtami

Možnosti plačila s kreditno kartico so integrirane prek »Stripe« (ponudnik je Stripe Inc., Townsend Street, San Francisco, CA 94103, ZDA, v nadaljnjem besedilu: »Stripe«). Če izberete eno od omenjenih možnosti plačila, bodo podatki o plačilu, ki ste jih navedli med postopkom rezervacije skupaj z informacijami o vaši rezervaciji, posredovani "Stripe" za namene obdelave plačila. Obdelava poteka na podlagi člena 6(1) stavka 1, točka b) GDPR. Navedba podatkov o plačilu je potrebna in obvezna za sklenitev in izvajanje pogodbe. Če podatki o plačilu niso navedeni, je s kreditno kartico nemogoče skleniti in/ali izvršiti pogodbo. V okviru obdelave podatkov bodo vaši podatki posredovani tudi v ZDA. Za ZDA ni odločitve o ustreznosti. Vendar so bile s »Stripeom« sklenjene tako imenovane standardne pogodbene klavzule, da bi »Stripe« zavezali k zagotavljanju ustrezne ravni zaščite. Dodatne informacije o varstvu podatkov in obdobju shranjevanja pri Stripeu najdete na: https://stripe.com/de/privacy

plačilo s kreditno kartico

Za namene obdelave plačil posredujemo plačilne podatke, ki so potrebni za plačilo s kreditno kartico, banki, ki je bila naročena s plačilom, ali ponudniku plačilnih in obračunskih storitev, ki smo ga naročili. Obdelava poteka na podlagi člena 6(1) stavka 1, točka b) GDPR. Navedba vaših plačilnih podatkov je potrebna in obvezna za sklenitev in izvajanje pogodbe. Če podatki o plačilu niso posredovani, je nemogoče skleniti in/ali izvesti pogodbo s plačilom s kreditno kartico. Podatki, potrebni za obdelavo plačil, se varno prenašajo po postopku "SSL" in se obdelujejo izključno za obdelavo plačil. Podatke, ki nastanejo v tem kontekstu, po tem, ko shranjevanje ni več potrebno, izbrišemo ali omejimo obdelavo, če obstajajo zakonske obveznosti shranjevanja. Zaradi obveznih komercialnih in davčnih predpisov smo dolžni hraniti vaš naslov, podatke o plačilu in naročilu do deset let. Dve leti po izteku pogodbe omejimo obdelavo in obdelavo zmanjšamo na skladnost z obstoječimi zakonskimi obveznostmi.

Pravna izvršba / določitev naslova / izterjava dolgov

V primeru neplačila si pridržujemo pravico, da podatke, posredovane ob naročilu, posredujemo odvetniku in/ali zunanjim podjetjem za namen določitve naslova in/ali sodnega uveljavljanja. Pravna podlaga za obdelavo je 6. odstavek 1. stavek 1. črka f) GDPR. Naši zakoniti interesi so v preprečevanju goljufij in izogibanju tveganju neplačila. Poleg tega lahko posredujemo vaše podatke, da zagotovimo, da se naše pravice in pravice naših povezanih podjetij, naših sodelujočih partnerjev, naših zaposlenih in/ali uporabnikov našega spletnega mesta izvajajo in je v zvezi s tem potrebna obdelava. Pod nobenim pogojem vaših podatkov ne bomo prodali ali dali v najem tretjim osebam. Pravna podlaga za obdelavo je člen 6(1) stavek 1, točka f) GDPR. Imamo legitimen interes za obdelavo za namene kazenskega pregona. Nastale podatke izbrišemo, ko shranjevanje ni več potrebno, ali omejimo obdelavo, če obstajajo zakonske zahteve za shranjevanje.

Obdelavi lahko ugovarjate. Imate pravico do ugovora iz razlogov, ki izhajajo iz vaše posebne situacije. Svoj ugovor nam lahko pošljete s kontaktnimi podatki, navedenimi v razdelku »Odgovorni«.

gostovanje

Uporabljamo zunanje storitve gostovanja ponudnika PlusServer GmbH (Hohenzollernring 72, 50672 Köln, Nemčija), ki služijo za zagotavljanje naslednjih storitev: infrastrukturne in platformne storitve, računalniške zmogljivosti, storitve varnosti in tehničnega vzdrževanja. Za te namene se obdelujejo vsi podatki – vključno s podatki o dostopu, navedenimi pod »Uporaba našega spletnega mesta« – ki so potrebni za delovanje in uporabo našega spletnega mesta. Pravna podlaga za obdelavo je člen 6(1) stavek 1, točka f) GDPR. Z uporabo zunanjih storitev gostovanja si prizadevamo za učinkovito in varno zagotavljanje naše spletne strani.

Obdelavi lahko ugovarjate. Imate pravico do ugovora iz razlogov, ki izhajajo iz vaše posebne situacije. Svoj ugovor nam lahko pošljete s kontaktnimi podatki, navedenimi v razdelku »Odgovorni«.

Integracija vsebin tretjih oseb

Vsebina tretjih oseb, kot so videoposnetki ali grafike z drugih spletnih mest, je integrirana v spletno mesto. Ta integracija vedno predpostavlja, da ponudniki te vsebine (»tretji ponudniki«) zaznajo IP naslove uporabnikov. Ker brez naslova IP ne morejo poslati vsebine v brskalnik posameznega uporabnika. IP naslov je zato potreben za prikaz te vsebine. Spodaj vas bomo obvestili o storitvah zunanjih ponudnikov, ki se trenutno uporabljajo na našem spletnem mestu in o ustrezni obdelavi v posameznih primerih ter o vaših obstoječih možnostih ugovora ali preklica.

Koledar

Za izbiro in organizacijo osebnega sestanka ali predstavitve naše platforme za upravljanje privolitve uporabljamo spletni koledar Calendly, LLC, 3423 Piedmont Road NE, Atlanta, GA 30305-1754, Združene države (v nadaljnjem besedilu: "Calendly"), ki ima vgrajen je pripomoček. Ko obiščete spletno mesto, pripomoček prenese podatke, navedene v razdelku »Uporaba našega spletnega mesta«, v »Calendly«, tudi če se ne dogovorite za sestanek. Če se želite dogovoriti za sestanek preko pripomočka, je potrebno izbrati trajanje sestanka, datum in časovni termin ter svoje ime, e-poštni naslov, telefonsko številko ali Skype ime in temo. Te podatke obdeluje tudi Calendly. Po rezervaciji termina boste prejeli samodejno ustvarjeno elektronsko sporočilo z vnesenimi podatki. Z obdelavo podatkov prek pripomočka želimo olajšati rezervacijo termina pri nas. "Calendly" vaše podatke obdeluje za namene oglaševanja, tržnih raziskav in/ali oblikovanja ponudbe na podlagi potreb. Pravna podlaga za obdelavo vaših podatkov v zvezi z uporabo Calendlyja je vaša privolitev v skladu s členom 6, odstavek 1, točka 1, točka a) GDPR. Če se ne želite pri nas naročiti preko »Calendly«, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani. Dodatne informacije o obdelavi podatkov s strani našega podjetja, ko nas kontaktirate, najdete v razdelku »Kontaktirajte naše podjetje«. "Calendly" nekatere podatke obdeluje tudi v ZDA. Komisija EU ne sprejme odločitve o ustreznosti prenosa podatkov v ZDA. Pravna podlaga za prenos v ZDA je vaše soglasje v skladu s členom 49(1) 1. lit. a) GDPR. Dodatne informacije o namenu in obsegu obdelave s strani »Calendly« ter o obdobju shranjevanja pri »Calendly« so na voljo v izjavi o varstvu podatkov na https://calendly.com/de/privacy.

Svojo privolitev za obdelavo podatkov in prenose iz tretjih držav lahko kadar koli prekličete tako, da prek ikone v spodnjem levem kotu spletnega mesta pokličete orodje za privolitev in počistite potrditveno polje pod »Napredne nastavitve«. Zakonitost obdelave ostane nespremenjena, dokler se ne izvede preklic.

Google prevajalnik

To spletno mesto uporablja Googlov "Google Translate" (Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska, faks: +353 (1) 436 1001 in Google, LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ZDA, v nadaljnjem besedilu: "Google") za prevajanje posameznih besed, stavkov in spletne strani v druge jezike. V ta namen "Google" uporablja tako imenovane "piškotke" (glejte razdelek "Sledenje") in vzpostavi povezavo s "Googlovimi" strežniki. S pomočjo piškotkov "Google" obdeluje podatke, navedene v razdelku "Uporaba našega spletnega mesta" - zlasti vaš IP naslov in to, da ste dostopali do naše spletne strani -, da vam pokaže prevod našega spletnega mesta. Če ste registrirani kot uporabnik pri »Googlu«, lahko Google vaš obisk našega spletnega mesta dodeli vašemu uporabniškemu računu in po potrebi ustvari uporabniške profile v vseh aplikacijah. Po potrebi "Google" obdeluje vaše podatke za namene oglaševanja, tržne raziskave in/ali oblikovanja svojega spletnega mesta na podlagi potreb. Pravna podlaga za obdelavo je vaša privolitev v skladu s členom 6, odstavek 1, stavek 1, črka a) GDPR. »Google« nekatere podatke obdeluje tudi v ZDA. Komisija EU ne sprejme odločitve o ustreznosti prenosa podatkov v ZDA; Pravna podlaga za prenos v ZDA je vaše soglasje v skladu s členom 49(1) 1. lit. a) GDPR. Vaši podatki, povezani z »Google Translate«, bodo izbrisani po štiriindvajsetih mesecih. Dodatne informacije o varstvu podatkov in obdobju shranjevanja najdete na http://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Svojo privolitev za obdelavo podatkov in prenose iz tretjih držav lahko kadar koli prekličete tako, da prek ikone v spodnjem levem kotu spletnega mesta pokličete orodje za privolitev in počistite potrditveno polje pod »Napredne nastavitve«. Zakonitost obdelave ostane nespremenjena, dokler se ne izvede preklic.

YouTube videoposnetki

Na spletnem mestu uporabljamo vtičnike z video platforme "YouTube.de" ali "YouTube.com", storitve, ki jo zagotavlja YouTube LLC (sedež na 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, ZDA; v nadaljevanju "YouTube") , za katerega je "Google" (Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska, faks: +353 (1) 436 1001) odgovoren v smislu zakona o varstvu podatkov. Z obdelavo podatkov prek vtičnikov sledimo namenu vključitve vizualne vsebine (»videoposnetki«), ki smo jih objavili na »Youtube.de« ali »Youtube.com« tudi na tem spletnem mestu. Vsi videoposnetki so integrirani v "načinu razširjene zaščite podatkov", to pomeni, da se podatki o vas kot uporabniku ne prenašajo na "YouTube", če videoposnetkov ne predvajate. Med predvajanjem videoposnetkov na našem spletnem mestu "YouTube" prejme informacije, da ste dostopali do ustrezne podstrani našega spletnega mesta. Poleg tega se nekateri podatki, omenjeni v razdelku »Uporaba našega spletnega mesta«, posredujejo »Googlu«. To se zgodi ne glede na to, ali "YouTube" ponuja uporabniški račun, prek katerega ste prijavljeni, ali ni uporabniškega računa. Če ste prijavljeni v »Google«, bodo vaši podatki dodeljeni neposredno vašemu računu. Če ne želite biti povezani s svojim profilom na "YouTube", se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti. »YouTube« shranjuje vaše podatke kot profile uporabe in jih obdeluje neodvisno od obstoja uporabniškega računa pri »Googlu« za namene oglaševanja, tržnih raziskav in/ali oblikovanja svojega spletnega mesta na podlagi potreb. Pravna podlaga za obdelavo je vaša privolitev v skladu s členom 6, odstavek 1, stavek 1, črka a) GDPR. »Google« nekatere podatke obdeluje tudi v ZDA. Komisija EU ne sprejme odločitve o ustreznosti prenosa podatkov v ZDA. Pravna podlaga za prenos v ZDA je vaše soglasje v skladu s členom 49(1) 1. lit. a) GDPR. Dodatne informacije o namenu in obsegu obdelave s strani »YouTube« ter o obdobju shranjevanja na »YouTube« so na voljo v izjavi o varstvu podatkov na https://policies.google.com/privacy.

Svojo privolitev za obdelavo podatkov in prenose iz tretjih držav lahko kadar koli prekličete tako, da prek ikone v spodnjem levem kotu spletnega mesta pokličete orodje za privolitev in počistite potrditveno polje pod »Napredne nastavitve«. Zakonitost obdelave ostane nespremenjena, dokler se ne izvede preklic.

Statistične, analitične in marketinške storitve

Uporabljamo storitve tretjih oseb za statistične, analitične in marketinške namene. Na ta način vam lahko zagotovimo uporabniku prijazno, optimizirano uporabo spletne strani. Tretje osebe za nadzor svojih storitev uporabljajo piškotke, slikovne pike, prstne odtise brskalnika ali druge sledilne tehnologije. Spodaj vas bomo obvestili o storitvah zunanjih ponudnikov, ki se trenutno uporabljajo na našem spletnem mestu, kot tudi o ustrezni obdelavi v posameznih primerih in o vaših obstoječih možnostih preklica.

etracker

Storitev spletne analize "eTracker" (eTracker GmbH, Erste Brunnenstraße 1, 20459 Hamburg, Nemčija) uporabljamo za statistično vrednotenje dostopa obiskovalcev, ogledov strani, prenosov, predhodno obiskanih spletnih mest in za merjenje uspešnosti vnosov v iskalnikih. Orodje "eTracker" uporablja tehnologije, kot so "sledilne slikovne pike" in "prstni odtis", za zbiranje, analizo in kategorizacijo dohodnih informacij, ki jih ustvari uporabnikova naprava, o uporabi našega spletnega mesta in interakcijah z našim spletnim mestom ter dostopnih podatkov, zlasti IP naslov, informacije o brskalniku predhodno obiskane spletne strani ter datum in čas zahteve strežnika, za namen statistične analize in merjenja obsega oglasov v iskalnikih. Uporabljamo "eTracker" z razširitvijo, v kateri so naslovi IP nadalje obdelani v skrajšani obliki, da bi jih težje povezali neposredno s posamezniki. Pravna podlaga je vaše soglasje v skladu s členom 6, odstavek 1, točka 1, točka a) GDPR. Dodatne informacije o varstvu podatkov in obdobju shranjevanja na »eTracker« najdete na: https://www.etracker.com/datenschutz/.

Svojo privolitev za obdelavo podatkov lahko kadar koli prekličete tako, da prek ikone v spodnjem levem kotu spletnega mesta pokličete orodje za privolitev in počistite potrditveno polje pod »Napredne nastavitve«. Zakonitost obdelave ostane nespremenjena, dokler se ne izvede preklic.

Seznam tretjih oseb

Na tem spletnem mestu se uporabljajo naslednji ponudniki tretjih oseb:

Piškotki

Na tem spletnem mestu se uporabljajo zlasti naslednji piškotki:

CMP

Niste prepričani, ali potrebujete CMP?

Če niste prepričani, ali potrebujete CMP ali ne, nas kontaktirajte - pomagali vam bomo najti pravo rešitev za vaše podjetje!

Kontakt