videi

Spletni seminar z Googlom: Razumevanje in brezhibna integracija Google Consent Mode v2


Zaradi velikega povpraševanja po informacijah o nastavitvi in ​​obravnavi novih zahtev Google Consent Mode v2, je consentmanager skupaj z Googlom 12. junija 2024 gostil še en spletni seminar na to temo.

Webinar je potekal v nemškem jeziku.

Ste ga zamudili? Brez problema! PDF za webinar lahko najdete tukaj za prenos .

Dennis Gingele iz Googla in Jan Winkler iz consentmanagerja sta predstavila najpomembnejša dejstva in osnovne informacije o Google Consent Mode v2.

Zajete so bile naslednje teme:

  • Kaj je Google Consent Mode v2 in s tem povezane spremembe.
  • Integracija Google Consent Mode v2 in posledične prednosti.
  • Varstvo podatkov in pravni vidiki Google Consent Mode v2.
  • Pomembni roki Google Consent Mode v2.

Ne glede na to, ali se ukvarjate z digitalnim trženjem, upravljate spletno mesto ali delate v skladu s predpisi, vam ta spletni seminar ponuja priložnost, da izveste vse o Google Consent Mode v2 neposredno od strokovnjakov.


več komentarjev

Newsletter consentmanager Juni
Novo

Glasilo 06/2024

Nov dodatek: zasebnosti prijazna analitika spletnega mesta Z junijsko posodobitvijo vam je v vašem računu na voljo nov dodatek »Website Analytics«. Tukaj združujemo dve komponenti, v katerih smo še posebej dobri: resnično varstvo podatkov in odlično poročanje. Prednost naše nove zasebnosti prijazne spletne analitike je predvsem v zaščiti podatkov in preprostosti sistema: Z našo zasebnostjo […]
Dutch DPA releases Guidelines on Cookie Banners
Novo

Nizozemski DSB: Vodnik po pasicah za piškotke in povečanih inšpekcijah

Nizozemski organ za varstvo podatkov (Autoriteit Persoonsgegevens, AP) je objavil nov vodnik , ki opisuje najboljše prakse za oblikovanje pasic za piškotke in čemu se je treba izogibati, da se izognete morebitnim kaznim. Kot je bilo napovedano februarja 2024 , bo organ za varstvo podatkov uvedel več nadzora, da bi zagotovil, da spletna mesta zakonito […]