Išče se upravitelj SEA (m/ž/d)


Kaj je narobe?

Na spletu doma in zato naš novi SEA Manager (m/ž/d)

Platforma za upravljanje privolitve je programska oprema, ki jo upravljavci spletnih mest ali ponudniki spletnih aplikacij uporabljajo za pridobitev in shranjevanje privolitve obiskovalcev za varstvo podatkov, preden se lahko zberejo uporabniški podatki. Obiskovalec torej poda svoje soglasje.

Vsak dan se veselimo novih strank, zaradi česar smo najhitreje rastoče podjetje v panogi. In da tako ostane, iščemo primernega upravitelja SEA za naše kolege v Franciji.

Ste navdušeni, odprti in se veselite rasti z nami? Potem postani del naše ekipe!

kaj lahko premikaš

 • Ustvarjate, spremljate in optimizirate naše SEA kampanje v Googlu in Facebooku. Imate veliko svobode in prevzemate odgovornost za svoje kampanje.
 • Redno izvajate teste, da povečate zmogljivost in implementirate beta različice ter nove funkcije iskalnika.
 • Nenehno delate na Googlovi učinkovitosti in optimizirate vire izdelkov.
 • Izvajate analize trga in konkurence, spremljate aktualne trende in dajete zagon našemu portfelju izdelkov.
 • S svojimi idejami in zagonom optimizirate naše strategije trženja uspešnosti in izboljšate naše spletno trženje.

kar prineseš

 • Uspešno ste zaključili usposabljanje ali študij na področju poslovanja, trženja ali primerljivega področja in imate večletne SEA izkušnje, idealno v okolju B2B.
 • Imate strast do številk in sveta spletnega trženja.
 • Zelo samozavestni ste pri uporabi Excela in urejevalnika Google Ads Editor. V Google Ads, Google Nakupovanju in Facebooku se počutite kot doma.
 • V idealnem primeru imate izkušnje z upravljanjem virov in samodejnim upravljanjem oglaševalskih akcij.
 • V idealnem primeru je francoščina vaš materni jezik, ideje pa si lahko izmenjujete tudi v angleščini ali nemščini
 • Ste proaktivni, timski igralec in uživate v odgovornih nalogah.

Kaj nas dela posebne?

Naše živelo prepričanje, da najboljši rezultati prihajajo tam, kjer se lahko vsak optimalno razvija. Zato delamo z visoko stopnjo osebne odgovornosti in fleksibilnosti: agilno, večnamensko in usmerjeno v rast. Ne glede na to, ali gre za delo na daljavo ali v pisarni, krajši delovni čas ali polni delovni čas – delate tako, kot vam najbolj ustreza.

Če se vam tako zdi, se veselimo vaše prijave. Vaša kontaktna oseba je CMO Götz Sielk ( goetz@consentmanager.net ).


več komentarjev

Newsletter consentmanager Juni
Novo

Glasilo 06/2024

Nov dodatek: zasebnosti prijazna analitika spletnega mesta Z junijsko posodobitvijo vam je v vašem računu na voljo nov dodatek »Website Analytics«. Tukaj združujemo dve komponenti, v katerih smo še posebej dobri: resnično varstvo podatkov in odlično poročanje. Prednost naše nove zasebnosti prijazne spletne analitike je predvsem v zaščiti podatkov in preprostosti sistema: Z našo zasebnostjo […]
Dutch DPA releases Guidelines on Cookie Banners
Novo

Nizozemski DSB: Vodnik po pasicah za piškotke in povečanih inšpekcijah

Nizozemski organ za varstvo podatkov (Autoriteit Persoonsgegevens, AP) je objavil nov vodnik , ki opisuje najboljše prakse za oblikovanje pasic za piškotke in čemu se je treba izogibati, da se izognete morebitnim kaznim. Kot je bilo napovedano februarja 2024 , bo organ za varstvo podatkov uvedel več nadzora, da bi zagotovil, da spletna mesta zakonito […]