Glasilo 01/2022

Da bi olajšali nastavitev novega računa ali CMP, smo ta mesec popolnoma prenovili čarovnika. Čarovnik vas zdaj na zelo preprost in jasen način vodi skozi več korakov. Oblikovanje je zdaj lažje prilagajati, dodelitev ponudnikov je postala igriva in integracija kod je jasnejša. Naš pajek že preveri vaše spletno mesto, ko je ustvarjeno, zagotovi ustrezne informacije in sprejme ukrepe za boljšo prilagoditev nastavitev CMP vašemu spletnemu mestu.

Nove teme in možnosti oblikovanja

Prav tako smo precej olajšali prilagajanje dizajnov: pod menijem> CMP-ji> Zdaj lahko urejate osnovne barve za vsak CMP in jih prilagodite svojim potrebam. Skupaj z več kot 20 novimi prednastavljenimi dizajni lahko vse stranke zdaj veliko lažje in bolj približajo dizajnu spletne strani prilagodijo svojo pasico s piškotki.
Kot dodaten dodatek smo predstavili tudi naše ikone piškotkov (še vedno iščemo primerna imena, predloge pošljite na support@consentmanager.net): Majhne ilustracije piškotkov, ki jih lahko uporabite v pasici piškotkov, da polepšate malo poglej.

Preverjanje skladnosti CCPA Crawler & CPRA

Novost je tudi naš CCPA/CPRA pajek. Stranke, ki so v svojem računu aktivirale dostavo pasice s piškotki za ZDA, bodo zdaj samodejno prejemale pajke za in iz ZDA. Novi pajek zdaj preverja skladnost s CCPA/CPRA in zagotavlja informacije, če izključitev ne deluje pravilno.

Skupaj z našim pajkom GDPR so naše stranke zdaj bolje zaščitene po vsem svetu in prejemajo bolj celovito zaščito za svoje spletno mesto.

Dobrodošli na Poljskem in Hrvaškem

Z veseljem tudi sporočamo, da je Consentmanager zdaj aktiven z ekipami na Poljskem in Hrvaškem. Kolegi podpirajo našo ekipo na lokacijah v Varšavi in Splitu in bodo nadaljevali z našo obstoječo strategijo širitve naprej.

Več novih funkcij in sprememb

Zlasti ta mesec smo dokončali veliko majhnih točk iz našega načrta. Glavne se nanašajo na nastavitve teme, popravke blokiranja, varnostne funkcije, poročanje in drugo.