Novo

Glasilo 2021/03


Večja hitrost pod pokrovom

Ta mesec smo naredili veliko “pod pokrovom” sprememb. Tako smo počistili naše skripte in obnovili našo strežniško infrastrukturo. Za naše stranke in obiskovalce njihove spletne strani bo to najprej opazno v hitrejši hitrosti CMP in uporabniškega vmesnika. Poleg tega so bile odpravljene različne majhne napake.

lastnih jezikih

Trenutno podpiramo več kot 30 jezikov. Če to ni dovolj ali če želite podpreti določena narečja, lahko to storite zdaj: nove jezike in narečja je zdaj mogoče ustvariti in uporabljati v CMP. Tako kot pri vseh »sistemskih jezikih« lahko tudi tukaj prilagodite vsa besedila in oznake sloja soglasja in tako še natančneje nagovarjate svoje uporabnike.

Spletni seminarji v marcu

Zaradi velikega zanimanja za naše zadnje spletne seminarje bomo v mesecu marcu ponovno izvedli webinarje. Tukaj bomo tematsko nadaljevali tam, kjer smo prejšnjič končali, in se poglobili v teme poročanja, optimizacije, TCF in nekaterih pomembnih orodij. Spletni seminarji so brezplačni.

 • Webinar: Upravljanje privolitve v spletnem marketingu
  (24.03 14.00 v nemščini)
  Več informacij in registracija
 • Webinar: Upravljanje privolitve za založnike in tržnike
  (26.3. 14.00 v nemščini)
  Več informacij in registracija
 • Webinar: Enostavna skladnost z GDPR
  (23.3. 16.00 v nemščini)
  Več informacij in registracija

Več novih funkcij in sprememb

 • Možnost oblikovanja za 3 gumbe na sloju dobrodošlice
 • Popravki napak pri integraciji Twitterja, Youtube in drugih
 • Možnost izklopa CSS
 • Nove funkcije za prodajalce
 • … in veliko več.

več komentarjev

New regulations US 2024
Prav

Nova ameriška zakonodaja o zasebnosti stopi v veljavo leta 2024: posodobite svoje nastavitve zasebnosti za ZDA

V Združenih državah bodo novi zakoni o varstvu podatkov začeli veljati v drugi polovici leta 2024 – na Floridi, v Teksasu, Oregonu in Montani . Podjetja, ki delujejo v teh državah ali imajo stranke v teh državah, morajo pregledati svoje prakse varstva podatkov, da zagotovijo skladnost z novimi zakoni o varstvu podatkov. Da bi vam […]
General, Novo

Orodje consentmanager Spotlight: možnosti integracije na nadzorni plošči CMP

V tem mesecu Tool Spotlight si podrobneje ogledamo integracijske funkcije , ki jih boste našli na nadzorni plošči CMP Consentmanager . Ti so rezultat razširjenega razvojnega dela med consentmanagerjem in ustreznimi orodji, kar pomeni, da lahko našim uporabnikom ponudimo možnost, da aktivirajo integracijo s preprostim klikom neposredno na njihovi nadzorni plošči CMP. Najnovejše možnosti vključujejo […]