Novo

Glasilo 2021/03


Večja hitrost pod pokrovom

Ta mesec smo naredili veliko “pod pokrovom” sprememb. Tako smo počistili naše skripte in obnovili našo strežniško infrastrukturo. Za naše stranke in obiskovalce njihove spletne strani bo to najprej opazno v hitrejši hitrosti CMP in uporabniškega vmesnika. Poleg tega so bile odpravljene različne majhne napake.

lastnih jezikih

Trenutno podpiramo več kot 30 jezikov. Če to ni dovolj ali če želite podpreti določena narečja, lahko to storite zdaj: nove jezike in narečja je zdaj mogoče ustvariti in uporabljati v CMP. Tako kot pri vseh »sistemskih jezikih« lahko tudi tukaj prilagodite vsa besedila in oznake sloja soglasja in tako še natančneje nagovarjate svoje uporabnike.

Spletni seminarji v marcu

Zaradi velikega zanimanja za naše zadnje spletne seminarje bomo v mesecu marcu ponovno izvedli webinarje. Tukaj bomo tematsko nadaljevali tam, kjer smo prejšnjič končali, in se poglobili v teme poročanja, optimizacije, TCF in nekaterih pomembnih orodij. Spletni seminarji so brezplačni.

 • Webinar: Upravljanje privolitve v spletnem marketingu
  (24.03 14.00 v nemščini)
  Več informacij in registracija
 • Webinar: Upravljanje privolitve za založnike in tržnike
  (26.3. 14.00 v nemščini)
  Več informacij in registracija
 • Webinar: Enostavna skladnost z GDPR
  (23.3. 16.00 v nemščini)
  Več informacij in registracija

Več novih funkcij in sprememb

 • Možnost oblikovanja za 3 gumbe na sloju dobrodošlice
 • Popravki napak pri integraciji Twitterja, Youtube in drugih
 • Možnost izklopa CSS
 • Nove funkcije za prodajalce
 • … in veliko več.

več komentarjev

Newsletter consentmanager Juni
Novo

Glasilo 06/2024

Nov dodatek: zasebnosti prijazna analitika spletnega mesta Z junijsko posodobitvijo vam je v vašem računu na voljo nov dodatek »Website Analytics«. Tukaj združujemo dve komponenti, v katerih smo še posebej dobri: resnično varstvo podatkov in odlično poročanje. Prednost naše nove zasebnosti prijazne spletne analitike je predvsem v zaščiti podatkov in preprostosti sistema: Z našo zasebnostjo […]
Dutch DPA releases Guidelines on Cookie Banners
Novo

Nizozemski DSB: Vodnik po pasicah za piškotke in povečanih inšpekcijah

Nizozemski organ za varstvo podatkov (Autoriteit Persoonsgegevens, AP) je objavil nov vodnik , ki opisuje najboljše prakse za oblikovanje pasic za piškotke in čemu se je treba izogibati, da se izognete morebitnim kaznim. Kot je bilo napovedano februarja 2024 , bo organ za varstvo podatkov uvedel več nadzora, da bi zagotovil, da spletna mesta zakonito […]