videi

Webinar: Brez piškotkov = izguba prihodka?


Spletni svet se sooča z velikimi spremembami, zlasti za založnike in oglaševalce. 11. marca smo skupaj z Refinery89.com gostili spletni seminar »Brez piškotkov = izguba prihodkov«, da bi pogledali v prihodnost.

Webinar je potekal v angleškem jeziku.

Obravnavane so bile naslednje teme:

  • Novi predpisi o varstvu podatkov (DSA, DMA): Založniki se morajo prilagoditi novim predpisom pri ravnanju s podatki in piškotki.
  • Brez uporabe piškotkov – pomeni izgubo dohodka? Neposredna povezava med odpravo piškotkov in izgubo prihodka.
  • Rešitve, varne za uporabo piškotkov: oba govorca sta predstavila inovativne pristope, kot so Contextual+ in tehnike oblikovanja vsebine, ki lahko pomagajo založnikom in oglaševalcem v svetu brez piškotkov.

pregled

Spletni seminar je ponudil dragocene vpoglede v to, kako se lahko založniki in oglaševalci pripravijo na nove predpise o varstvu podatkov in katere rešitve, ki varujejo piškotke, obstajajo.

PDF za webinar lahko najdete tukaj za prenos .


več komentarjev

Newsletter consentmanager Juni
Novo

Glasilo 06/2024

Nov dodatek: zasebnosti prijazna analitika spletnega mesta Z junijsko posodobitvijo vam je v vašem računu na voljo nov dodatek »Website Analytics«. Tukaj združujemo dve komponenti, v katerih smo še posebej dobri: resnično varstvo podatkov in odlično poročanje. Prednost naše nove zasebnosti prijazne spletne analitike je predvsem v zaščiti podatkov in preprostosti sistema: Z našo zasebnostjo […]
Dutch DPA releases Guidelines on Cookie Banners
Novo

Nizozemski DSB: Vodnik po pasicah za piškotke in povečanih inšpekcijah

Nizozemski organ za varstvo podatkov (Autoriteit Persoonsgegevens, AP) je objavil nov vodnik , ki opisuje najboljše prakse za oblikovanje pasic za piškotke in čemu se je treba izogibati, da se izognete morebitnim kaznim. Kot je bilo napovedano februarja 2024 , bo organ za varstvo podatkov uvedel več nadzora, da bi zagotovil, da spletna mesta zakonito […]