videi

Webinar: Brez piškotkov = izguba prihodka?


Spletni svet se sooča z velikimi spremembami, zlasti za založnike in oglaševalce. 11. marca smo skupaj z Refinery89.com gostili spletni seminar »Brez piškotkov = izguba prihodkov«, da bi pogledali v prihodnost.

Webinar je potekal v angleškem jeziku.

Obravnavane so bile naslednje teme:

  • Novi predpisi o varstvu podatkov (DSA, DMA): Založniki se morajo prilagoditi novim predpisom pri ravnanju s podatki in piškotki.
  • Brez uporabe piškotkov – pomeni izgubo dohodka? Neposredna povezava med odpravo piškotkov in izgubo prihodka.
  • Rešitve, varne za uporabo piškotkov: oba govorca sta predstavila inovativne pristope, kot so Contextual+ in tehnike oblikovanja vsebine, ki lahko pomagajo založnikom in oglaševalcem v svetu brez piškotkov.

pregled

Spletni seminar je ponudil dragocene vpoglede v to, kako se lahko založniki in oglaševalci pripravijo na nove predpise o varstvu podatkov in katere rešitve, ki varujejo piškotke, obstajajo.

PDF za webinar lahko najdete tukaj za prenos .


več komentarjev

New regulations US 2024
Prav

Nova ameriška zakonodaja o zasebnosti stopi v veljavo leta 2024: posodobite svoje nastavitve zasebnosti za ZDA

V Združenih državah bodo novi zakoni o varstvu podatkov začeli veljati v drugi polovici leta 2024 – na Floridi, v Teksasu, Oregonu in Montani . Podjetja, ki delujejo v teh državah ali imajo stranke v teh državah, morajo pregledati svoje prakse varstva podatkov, da zagotovijo skladnost z novimi zakoni o varstvu podatkov. Da bi vam […]
General, Novo

Orodje consentmanager Spotlight: možnosti integracije na nadzorni plošči CMP

V tem mesecu Tool Spotlight si podrobneje ogledamo integracijske funkcije , ki jih boste našli na nadzorni plošči CMP Consentmanager . Ti so rezultat razširjenega razvojnega dela med consentmanagerjem in ustreznimi orodji, kar pomeni, da lahko našim uporabnikom ponudimo možnost, da aktivirajo integracijo s preprostim klikom neposredno na njihovi nadzorni plošči CMP. Najnovejše možnosti vključujejo […]